Maak kennis

Met tennis

Als je wilt ontdekken of tennis de sport is die bij je past, organiseren wij “maak kennis met tennis”. In 4 lessen ga je op een leuke manier ontdekken of je tennis leuk vindt.
Ben je benieuwd of tennis de sport is die bij je past? Doe dan mee aan “Maak kennis met tennis”! In 4 lessen ga je op een leuke manier ontdekken of je tennis leuk vindt. Hierna beslis je helemaal zelf of je lid wilt worden van de vereniging en door wilt gaan met tennislessen. en lid wilt worden van de vereniging. Wat niet mag is twee keer deelnemen aan Maak Kennis Met Tennis. Dat is overigens ook niet interessant omdat er dan geen uitdaging meer ligt.

Voor kinderen hebben we een speciaal “tennis kids programma”. Hierin proberen we spelenderwijs het tennistalent bij kinderen te ontwikkelen. Tijdens deze lessen passen we bewust en onbewust leren toe door kinderen oefeningen en spelvormen te geven waarbij ze worden uitgedaagd om d.m.v. techniek en tactiek hun doel te bereiken. Uiteraard is het belangrijkste dat de kinderen plezier hebben tijdens de lessen!

Coaching

Tennis & Padel

Tennisles voor volwassenen

Padeltraining voor volwassenen

Tennisles voor kinderen

Padeltraining voor kinderen

Maak kennis met tennis

Inschrijven

Ben je benieuwd of tennis de sport is die bij je past? Schrijf je dan in voor maak kennis met tennis! Samen gaan we ontdekken of je tennis leuk vindt.